Gezellige BRUNCH: zondag 16 oktober

CD&V Brecht nodigt u uit voor een heerlijke Brunch op zondag 16 oktober. Tijdens de Brunch kan u genieten van heerlijke verse producten, recht van bij de boer, op de boerderij! Naast het gezellig tafelen zal er randanimatie voorzien worden alsook Live Piano om de sfeer erin te brengen. Kortom, het perfecte familiemoment of hét moment om gezellig te tafelen met vrienden en/of familie.

De landbouwsector verdient meer draagvlak vanuit de samenleving. In onze gemeente zijn tal van korte keten initiatieven met verse producten recht van bij de boer. Fiets er zeker eens langs. Wil je al dit lekkers van eigen bodem proeven? Kom dan zeker naar onze brunch op zondag 16 oktober.

De Brunch zal plaatsvinden in de voormiddag op de Loeyakkershof Vaartdijk 11A in Brecht.

Weldra zal er meer informatie beschikbaar zijn. Wil u alvast op de hoogte gehouden worden? Stuur dan zeker een mailtje via onze contact pagina.