CD&V op jaarmarkt Sint-Job

Sint-Job jaarmarkt 2017

Naar gewoonte vond u ook dit jaar onze CD&V stand op de jaarmarkt in Sint-Job-in-‘t-Goor en Brecht. Twee uitersten wat het weer betreft: veel regen in Brecht en een stralende zon in Sint-Job. Maar evengoed twee interessante momenten om weer even in contact te komen met de Brechtse burger.

Een hapje of een drankje, maar vooral ook onze nog steeds favoriete sjoelbakwedstrijd en het alombekende burgemeesterspel, trok veel passanten naar onze stand. Ook voor CD&V was dit een interessante voormiddag. Mensen kwamen met hun vragen en opmerkingen tot bij ons, en het is fijn om op deze ontspannen manier eens van gedachten te kunnen wisselen.

marktsjoel jos

Schepen Jos Matheeussen overhandigt de winnares van de sjoelbakwedstrijd, Eylie Van Wijk, een cadeaubon twv €20.

Maar vooral de resultaten van het burgemeesterspel met drie vragen over wat de burger het belangrijkste vindt en waar de gemeente werk van moet maken waren interessant. Over het containerpark was een algemene tevredenheid, de tonnagebeperking blijkt nog steeds heel belangrijk, maar het hoogst scoorde de ontwikkeling van de Merel, met een verdeling van burgers die naar een speeltuin verlangen, maar evengoed burgers die graag een vernieuwde tennis accomodatie zouden willen verwezenlijkt zien.

Kristien Verhaegen


Kristien Verhaegen, ondervoorzitter:
“We hoorden waar de noden liggen bij de burger en zijn blij dat ook ons beleid reeds in diezelfde richting evolueert.”