Kom gezellig Brunchen op zondag 16 oktober!

CD&V Brecht nodigt u uit voor een heerlijke Brunch op zondag 16 oktober. Tijdens de Brunch kan u genieten van heerlijke verse producten, recht van bij de boer, op de boerderij! Naast het gezellig tafelen zal er randanimatie (speeltuigen, springkasteel, tekentafels) voorzien worden alsook Live Piano om de sfeer erin te brengen. Kortom, het perfecte familiemoment of hét moment om gezellig te tafelen met vrienden en/of familie.

De landbouwsector verdient meer draagvlak vanuit de samenleving. In onze gemeente zijn tal van korte keten initiatieven met verse producten recht van bij de boer. Fiets er zeker eens langs. Wil je al dit lekkers van eigen bodem proeven? Kom dan zeker naar onze brunch op zondag 16 oktober.

U bent van harte welkom vanaf 10u op het Loeyakkershof, Vaartdijk 11A in Brecht.

Wat staat er op het menu?

 • Cava of sinaasappelsap
 • Spek met eieren
 • Gehaktbrood met krieken
 • Pistolets/Sandwiches
 • Trappistenkaas, St-jobse ham, hesp
 • Ambachtelijke Choco & Confituur
 • Vitello Tonato
 • Slaatje met geitenkaas
 • Pompoensoep
 • Verse yoghurt met fruit
 • Rijstpap & Chocomouse
 • Koffie & Thee

Daarnaast zal onze Burgemeester, Luc Aerts, een welkomswoord doen met de actuele stand van zaken in Brecht. Daarna zal onze gastspreker, Tinne Rombouts, Vlaams Volksvertegenwoordiger en Burgemeester van Hoogstraten, u een aantal woorden toespreken.

U kan genieten van dit alles voor 15 euro per persoon (7 euro voor kinderen 3j-12j, kinderen <3j gratis). Inschrijven kan via e-mail: tatiana.vandekeere@telenet.be (of via een bestuurslid). Gelieve de inschrijving te bevestigen door een betaling op het rekeningnummer: BE51 7895 1882 8362.

Tot zondag 16 oktober!
flyer-a4