Kaas- & wijnavond: Mobilteit van de toekomst.

CD&V Brecht nodigt je uit voor een gezellige kaas- &n wijnavond

Iedereen krijgt er mee te maken: mobiliteit. Om van en naar je werk/school te gaan, vrienden te bezoeken, te reizen, boodschappen doen… We verplaatsen ons allemaal en hebben onze eigen voorkeuren. Maar kan dit op dezelfde manier zoals we de laatste decennia al deden? Op de kaas- & wijnavond van CD&V kom je er alles over te weten. Wat kan je verwachten:

kaas wijn avond cd&v BrechtGezellig tafelen

Geniet van een heerlijk kaasplankje met een goed glas wijn, of liever een goed bier bij je eten? We voorzien verschillende soorten kazen zodat iedereen zeker iets naar zijn/haar smaak vindt.

Elektrische auto’s: zo voelt dat.

Tesla cd&v brecht kaas- en wijnavond
Maak een ritje met een echte Tesla!

Ooit al eens met een elektrische wagen gereden? Dit is je kans. We voorzien 2 elektrische auto’s: een Tesla en een Hyundai. Wat is het comfort van zo’n auto? Rijden we binnenkort allemaal elektrisch? Dit is een unieke kans om volledig vrijblijvend eens een ritje te maken met de meest moderne auto’s.

Hoverboard? Monowheel?

Ooit al eens van gehoord? Tegenwoordig zijn deze hoogtechnologische rijtuigjes enorm populair bij jongeren. In onderstaand filmpje zie je hoe vlot het gaat, zeker de moeite om eens te testen!

Beleid. Burgemeester Luc Aerts, Vlaams volksvertegenwoordiger Dirk de Kort en federaal parlementslid Jef Van den Bergh lichten toe.

Wegen aanleggen, stations bouwen, openbaar vervoer stimuleren. Vanuit de politiek is mobiliteit een grote uitdaging. Er komen alsmaar meer auto’s op de weg. Hoe zien mensen die er elke dag mee bezig zijn de toekomst? Wat doet België en Vlaanderen een het mobiliteitsvraagstuk? Ze lichten het huidige beleid toe en beantwoorden met veel plezier je vragen.

Luc Aerts, onze burgemeester, vertelt over de huidige stand van zaken in Brecht en opent met een welkomstwoordje.

Inschrijven?

Inschrijven is erg eenvoudig. Stuur een mailtje naar tatiana_vandekeere@telenet.be. Volwassenen betalen €15/persoon, kinderen onder de 12 jaar slechts 7€, kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis mee.

Zet je op aanwezig op het Facebook evenement en nodig je vrienden uit!