En de lijsttrekker van CD&V – CDB is…

Luc Aerts lijsttrekker CD&V Brecht

Nog acht maanden en de inwoners van Brecht kunnen zich opnieuw uitspreken over het beleid en bestuur van Brecht. Een mooi, bruisend, levend… buitengewoon Brecht! Het is geen geheim dat CD&V Brecht al jaren het voortouw neemt in het degelijk bestuur van de gemeente met onze Burgemeester Luc Aerts op kop.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 (op zondag 14 oktober) draagt de partij dan ook huidig burgemeester Luc Aerts op als lijsttrekker voor de lijst CD&V – CDB.

Luc Aerts is er klaar voor: “Indien de kiezer mij opnieuw het vertrouwen geeft, zal ik mij als burgemeester opnieuw voor 200% inzetten voor alle inwoners in onze gemeente. Ik kijk er naar uit.”

Het huidige bestuur heeft veel moois gerealiseerd voor alle inwoners van Brecht, maar er ligt nog werk op de plank. Met een goede ploeg hopen we ook na 2018 een hoop zaken te kunnen realiseren. Denk maar aan de het Goorhof (Sint-Job-In-‘t-Goor), waar vernieuwing en uitbreiding aan de orde zijn. Of de talrijke rioleringsdossiers, die misschien minder zichtbaar maar daarom niet minder belangrijk zijn. Denk maar aan de rioleringsdossiers in de Vijvers en Nieuw Rommersheide te Sint-Job-In-‘t-Goor, Heihoefke, de kloosterstraat en de kerkstraat te Sint-Lenaarts.

In Brecht moeten we werk maken van de uitbreiding en renovatie van het gemeentehuis, dat stilaan te klein is geworden. Maar ook de herinrichting van de Lessiusstraat, de Biest en de Gasthuisstraat kan, nu dat de ringweg er is, aangepakt worden.

Dit is nog maar een selectie, we staan opnieuw weer voor een hoop uitdagingen en hopen op het vertrouwen van onze inwoners. Want met onze ploeg en ervaren Burgemeester Luc Aerts kunnen veel bereiken, denk maar aan de ringweg die we na 45 jaar nu ook echt gerealiseerd hebben. Met een ijzersterk verhaal en een enthousiaste nieuwe ploeg zijn staan we klaar voor Brecht en al haar inwoners.