Een “team logistiek” kan onze gemeente nog meer laten bruisen!

Team logistiek Brecht

Met CD&V-CDB Brecht gaan we voor een Buitengewoon Brecht. Om dit te realiseren willen we Brechtenaars maximaal ondersteunen om van onze gemeente een bruisende gemeente te maken. Eén van de speerpunten van Bruisend Brecht is dan ook de oprichting van een team logistiek. De verantwoordelijken van Bruisend Brecht leggen dit graag verder uit.

Frans Van Looveren vertelt: “Momenteel moeten buurtschappen, sport- en jeugdverenigingen… de zware en grote materialen – denk aan afvalcontainers, wc-wagen, dranghekken, alpinotentjes… – met eigen middelen tot op hun evenement krijgen. Niet elke vereniging heeft voldoende draagkracht om dit te realiseren.

Gisteren hebben we daarom het speerpunt rond ‘team logistiek’ met een ludieke actie in de kijker gezet. 5 Touwtrekkers hebben een wagen met 225 lopende meter hekken 100 meter voortgetrokken. Zij deden er exact 56 seconden over. Geen evidentie! Maar het kan toch niet de bedoeling zijn om onze sterke touwtrekkers overal in te schakelen?!

Sofie Faes vult daarbij aan: “Met CD&V-CDB Brecht willen we al onze vrijwilligers ondersteunen in het organiseren van evenementen. Deze evenementen zijn belangrijk om het bruisende karakter van Brecht te behouden en te vergroten. Vrijwilligers zijn onmisbaar!”

Een duidelijk standpunt dat wij graag naar voor schuiven. We zijn blij dat andere partijen onze actie gebruiken om hun standpunt kracht bij te zetten.

Het filmpje van onze touwtrekkers kan je hier bekijken: