Een nieuw Goorhof en school – inzetten op multifunctionaliteit

Nieuw Goorhof Sint-Job-In-'t-Goor

Brecht heeft een sterk netwerk aan verenigingen en organisaties.

Verenigingen en organisaties hebben nood aangepaste infrastructuur om hun activiteit te ontplooien (voorbereiding, bijv. vergaderingen en repetities), het resultaat ervan te laten zien en het nodige materiaal op een handige manier te stockeren.

Om dit te realiseren willen we kijken hoe we bestaande ruimten multifunctioneel kunnen maken. Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten moet nagegaan worden hoe multifunctionaliteit geïntegreerd kan worden. Eerste grote project op de agenda: ‘De Sleutelbloem’. Maar ook ‘Het Goorhof’ heeft de nodige aandacht nodig.

Als we het slim aanpakken is dit ook weer een manier om mensen bijeen te brengen. Verschillende doelgroepen komen samen, komen meer over elkaar te weten, leren elkaar kennen.

Nieuw Goorhof Sint-Jon-In-'t-Goor