Daan De Veuster kandidaat voor Vlaams Parlement

Op 26 mei zijn het opnieuw verkiezingen voor het Europees, Federaal en Vlaams Parlement. Vanuit Brecht zal onze 1e Schepen Daan De Veuster kandidaat zijn voor het Vlaams Parlement en dit vanop de 3e opvolgersplaats. Goed nieuws voor onze gemeente, want bovenlokaal vertegenwoordigd zijn maakt ons lokaal sterker.

Vandaag vooruit. Klaar voor morgen!

Met die slogan trekt Daan De Veuster naar de kiezer. Geen holle slogan, maar met een duidelijke boodschap. We moeten vandaag werk maken van sterk beleid om zeker te zijn in de toekomst. Dat geldt voor het mobiliteitsvraagstuk, koopkracht, inburgering, onderwijs, zorg, onze leefomgeving…

Ook Vlaams minister Koen Van den Heuvel en CD&V -lijstrekker in onze provincie is blij dat Daan De Veuster dit engagement aangaat: “Daan is een jonge veertiger met bijna 20 jaar politieke ervaring als gemeente- en provincieraadslid én schepen. Met die achtergrond is hij een meerwaarde als kandidaat opvolger. Vlaanderen is een belangrijke partner van de lokale besturen en aan die rol kan hij met kennis van zaken een bijdrage leveren.”

Daan De Veuster Vlaams Parlement