Wat bespreken we op de gemeenteraad? Volg het vanaf nu met onze “Vlog”!

CD&V Brecht Vlog gemeenteraad RUP Igean
Afgelopen gemeenteraad startte de CD&V fractie met een “vlog”, een korte video voor de gemeenteraad waarin ze enkele agendapunten bespreken in begrijpbare taal voor alle inwoners van de gemeente. Vandaag de dag willen onze inwoners weten wat er beslist wordt in de gemeenteraad, maar is het bijwonen van de raad of verslagen nalezen soms een grote inspanning. Door op deze manier te werk te gaan hopen we de interesse van onze inwoners in de gemeenteraad nog te verhogen.

RUP Igean

In onze eerste vlog gaf onze fractievoorzitter Kris Kenis al meteen meer toelichting bij het agendapunt rond het nieuwe RUP betreffende de Igean site: “vandaag bespreken we het nieuwe Ruimtelijk UitvoeringsPlan voor Igean, een dossier dat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar voor enige ophef heeft gezorgd in Sint-lenaarts. In december vorig jaar hebben we met IGEAN enkele afspraken kunnen maken om de hinder voor de inwoners van Sint-Lenaarts te beperken en binnen de huidige coalitie staan nu ook alle neuzen in dezelfde richting om hieraan verder te werken en hopelijk snel tot een definitieve oplossing te komen”.

Vanaf nu elke gemeenteraad op onze Facebookpagina

We maken er een werkpunt van om vanaf nu elke gemeenteraad dergelijke video te maken. Zo kan iedereen volgen waar we mee bezig zijn. Onze eerste blog kan je hier onderaan bekijken.

Wil je in de toekomst graag onze video’s en ander nieuws niet missen? “Like” dan zeker onze Facebookpagina!