Een stap vooruit voor het milieu met rioleringswerken!

Rioleringswerken Van de Reydtlaan

De straten Hogeheidelaan, Hoge Meerheuvel, Van De Reydtlaan en Solvijnslaan hebben nood aan rioleringen en een grondige vernieuwing van de bestrating. Een goede riolering is noodzakelijk om de oppervlaktewaterkwaliteit te verbeteren.

Aanzienlijke subsidie om noodzakelijke werken uit te voeren

Vlaams minister van omgeving, milieu en landbouw Koen Van den Heuvel kwam onlangs met goed nieuws voor onze gemeente. Hij trekt een aanzienlijke subsidie uit voor werken van ongeveer 800.000 euro om de rioleringswerken uit te voeren. Onze schepen van openbare werken Daan De Veuster zal dit verder opvolgen.

Dergelijke belangrijke werken brengen uitdagingen met zich mee. Zo willen we de buurt sterk betrekken om alles zo vlot en transparant mogelijk te laten verlopen. De doorlooptijd van dergelijke ingrijpende projecten bedraagt soms tot 7 jaar. “Dat zou ik graag sneller zien,” besluit Daan De Veuster.

 

©Foto: Google