OC ’t Centrum in Sint-Lenaarts. Een prachtig project!

Concessie OC 't Centrum

Vorige legislatuur maakte onze toenmalige CD&V-schepen Kris Kenis nog werk van een nieuwbouw voor het ontmoetingscentrum. Dit gebouw moest plaats bieden aan een bibliotheek, café, vergaderzalen en een heuse podiumzaal. In 2018 startten de werken om dan in 2019 in gebruik te gaan. Een geweldig resultaat dat onze inwoners zeker verdienden.

Deze legislatuur startte dan ook de zoektocht naar een concessionaris. Schepen van cultuur, Frans Van Looveren, nam het werk over van zijn voorganger en ging er mee aan de slag. De juiste persoon zoeken, duidelijke afspraken maken en dit alles om tot een uitbating te komen die aansluit op de verwachtingen van iedereen in onze gemeente. Afgelopen gemeenteraad hebben Luc, Erna en Anke de volledige steun gekregen van de raad in het uitbaten van het complex.

Wij zijn bijzonder trots op dit project!

Concessie OC 't Centrum