Oef, we kunnen weer plannen maken!

Peter Mees

Voor het huis-aan-huis boekje van CD&V Brecht van februari schreef voorzitter van CD&V Brecht Peter Mees een afsluitend woordje. Het volledige boekje kan je hier lezen.

Laten we samen de juiste lessen trekken uit de afgelopen periode en daarmee weer mooie plannen smeden voor onze toekomst lokaal en nationaal.

Heb je ideeën voor onze nationale partij, ga dan zeker eens langs op zuurstof.be, lanceer je idee of debatteer mee! In het najaar plannen we ook lokaal fysieke momenten waar we met jullie willen samenzitten om nieuwe ideeën en voorstellen uit te werken.

Tegen de zomer kondigen we aan met welke thema’s we specifiek aan de slag gaan dit najaar. Blijf je graag op de hoogte van onze plannen of wil je meewerken? Laat ons dan zeker iets weten op ons mailadres!